Voordelen

Trouwcollectief Friesland biedt veel voordeel

Wil je profiteren van alle voordeel?

catering

Heb je de perfecte trouwlocatie gevonden of de mooiste trouwjurk? En kies je hierbij voor één of meerdere deelnemers aan het Trouwcollectief Friesland? Zij kunnen je veel voordeel opleveren.

Ten eerste weet je dat je gaat samenwerken met ervaren specialisten, want deelname aan het collectief is niet voor iedere ondernemer weggelegd. De deelnemers moeten een strenge toelatingsprocedure doorlopen. Zodoende kunnen wij je kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Trouwcollectief VIP-pas

Een ander voordeel is de Trouwcollectief VIP-pas. Je kunt deze pas via onze website of bij alle erkende deelnemers verkrijgen. De VIP-pas geeft extra’s die per deelnemer kunnen verschillen. In het overzicht van alle deelnemers kunt je bekijken wie er  allemaal meedoen..

Checklist

Met onze online checklist tenslotte zorgen wij ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Het handige overzicht helpt je bij de organisatie van de mooiste dag van je leven.

VIP-pas aanvragen

VIP Pas
Maximaal 5 berichten per jaar en na trouwdatum worden jullie automatisch verwijderd.
Bezig met versturen

Hoe was jullie mooiste dag?

  • Bedankt voor deze bijzondere ervaring, alles was keurig verzorgd en wij zijn nog aan het nagenieten.

    Monique
  • Wij kijken nog altijd met een ontzettend grote glimlach terug op onze grote dag. Wat hebben wij genoten van alle lieve woorden, vrolijke gezichten en het prachtige weer.

    Alex
  • Wij hadden een prachtige dag, verzorgd door een aantal deelnemende personen.

    Joyce
Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.