Simon van der Woude Fotografie

Met meer dan 300 trouwreportages kun je mij gerust een ervaren fotograaf noemen

Toch wil ik mezelf en het bruidspaar iedere keer weer te verrassen met geweldige foto’s. Trouwen doe je met z’n tweeën, maar een reportage maak je samen. Een goede klik is daarom heel belangrijk. Door mijn ervaring sta ik vrij ontspannen te werken en ik wil dat je als bruidspaar ook een ontspannen, prachtige dag hebt. Dat uit zich dan ook weer in de foto’s. Klassiek ingeplakt, een digitaal geprint album, zelf een album maken? Het kan allemaal. Mijn reportages zijn niet duur, maar wel kostbaar.

untitled-1

Simon van der Woude Fotografie
Marshallweg 16
8912 AC Leeuwarden
Tel. 06-25502564

www.simonvanderwoude.nl
info@simonvanderwoude.nl

Bekijk meer deelnemers

Fotograaf geregeld?

Trouwringen uitgezocht?

Locatie gevonden?

Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.