Ruth Galura met DJ

Op zoek naar de beste formule voor een succesvolle, onvergetelijke, ‘gesprek van de dag’ trouwerij ?

De beste garantie hiervoor is Ruth Galura; een zeer ervaren, extreem veelzijdig en voormalig internationaal zangeres, met DJ. Zij is het antwoord op al uw wensen. Te mooi omwaar te zijn? Echt niet! Met haar meer dan 20 jaar ervaring op het professionele podium kent ze exact de eisen en wensen van bruidsparen en hun gasten. Niets of niemand kan live-muziek verslaan of zelfs maar evenaren waar het interactie met het publiek betreft; van easy-listening muziek gedurende het diner, tot en met non-stop dansen de gehele avond.

Zij creëert een sfeer waarin mensen zich optimaal vermaken. Bovenal is ze heel erg bezig alles tot in de puntjes te verzorgen: een trouwerij vereist dat ook, geen ruimte voor fouten. Elke ceremonie vereist zijn eigen lied, te denken aan de openingsdans, taart snijden en – niet geheel onbelangrijk- bijvoorbeeld het boeket/kouse band gooien.

Ze zorgt ervoor dat mensen deelnemen aan deze ceremonies op een prettige en soms humorvolle grappige manier. Vertel haar uw wensen en Ruth assisteert u bij het in praktijk brengen van de details. Indien gewenst kunt u ook alles aan haar overlaten; ze zal u voorzien van praktische ideeën die soms zo nodig zijn.
Zien is geloven: neem de gelegenheid ter harte en bel of mail haar, ze zal u ter zijde staan met haar advies. Wilt u weten waarom juist Ruth uw beste keuze is, bekijk dan haar referenties; bovendien zijn er video’s en audio’s om een goed impressie te krijgen op haar website.

Ruth Galura

Ruth Galura
Tel: 06-30087316

info@ruthgalura.com
www.ruthgalura.com

Bekijk meer deelnemers

Fotograaf geregeld?
Trouwringen uitgezocht?
Locatie gevonden?
Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.