Peter Heeringa Videograaf

Ruime ervaring in het filmen van bruiloften

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het filmen van trouwerijen en daarin heb ik nu een ruime ervaring opgebouwd. Ook andere evenementen zijn door mij op film vastgelegd, waardoor mijn creativiteit alleen maar groter is geworden. Begonnen met een digitale handycam, heb ik nu de beschikking over een professionele full-HD videocamera.

De trouwdag op film vast laten leggen is een mooie en waardevolle aanvulling om de dag compleet te maken. Van te voren neem ik de trouwdag met jullie door, om mijn werkwijze kenbaar te maken en jullie indeling van de dag en jullie wensen te vernemen. Na de mooie dag wordt de film vervolgens gemonteerd en op dvd gezet.

Peter Heeringa Videograaf

P. Heeringa
Tel. 06-47363871

www.pjhvideo.nl
heeringa1957@kpnmail.nl

Bekijk meer deelnemers

Fotograaf geregeld?

Trouwringen uitgezocht?

Locatie gevonden?

Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.