Events

Kom naar één van onze events!

“Trouwen XXL”, WestCord WTC hotel Leeuwarden

bloemen

Datum: zaterdag 20 januari 2018
Tijd: 17.00-22.00 uur
Locatie:  WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Trouwevent XXL, in het WESTCord WTC Hotel Leeuwarden

De trouwdag. Een sprookje waarbij de romantiek als thema geldt. Een feestdag ook met verregaande consequenties. Je moet het proeven en beleven- en dat is wat de standhouders van het trouwevent XXL drijven. Zo’n dag moet onvergetelijk worden.

Zo’n dag wordt ook onvergetelijk als iedereen en  alles op elkaar afgestemd is: de kapper, de fotograaf, de schoonheidsspecialiste, de kok, de ceremoniemeester, de bloemen, de kleding, de muziek, de ouders van de bruid, de ringen, het vervoer, de decoratie, het weer, de getuigen, de bruidstaart en de weddingplanner.

Het event is interactief: bruidskapsels worden  ter plekke gemaakt, bruidsmake-up geadviseerd, een ware modeshow van bruidsjurken en bruidspakken. Maar ook hoe maak ik een Candy-table, hoe ziet de trouwauto eruit, welk accessoire staat mij goed, hoe smaakt de bruidstaart en u kunt zelfs al even voelen hoe de trouwring past.

Meer info volgt binnenkort.

info@trouwcollectieffriesland.nl.

Hoe was jullie mooiste dag?

  • Bedankt voor deze bijzondere ervaring, alles was keurig verzorgd en wij zijn nog aan het nagenieten.

    Monique
  • Wij kijken nog altijd met een ontzettend grote glimlach terug op onze grote dag. Wat hebben wij genoten van alle lieve woorden, vrolijke gezichten en het prachtige weer.

    Alex
  • Wij hadden een prachtige dag, verzorgd door een aantal deelnemende personen.

    Joyce
Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.