Carola Paas Fotografie

Mijn naam is Carola. Geboren en getogen in een klein dorpje in Drenthe.
Vanaf mijn 24ste woon en werk ik in Emmen.
Ja, ik ben wel een echte Noordeling!

En wie ik verder ben?
Mensen omschrijven mij als enthousiast, professioneel en prettig in de omgang.

Mijn stijl is ongedwongen en echt. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, op een spontane, meestal journalistieke manier.  En die klik met elkaar hebben is belangrijk, want je ziet het op de foto’s terug als je je ongemakkelijk voelt.

Daarom leer ik jullie graag beter kennen. Sowieso hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek en daarna nog een vervolgafspraak om de puntjes op de i te zetten.
Op de dag zelf fotografeer ik zo onopvallend mogelijk alle mooie, unieke momenten en tijdens de shoot probeer ik jullie op jullie gemak te stellen. Met af en toe een kleine aanwijzing en vooral heel veel plezier en door van elkaar te genieten, leg ik graag jullie liefde voor elkaar vast!

carola-paas

Carola Paas Fotografie
Raadhuisplein 45f
7812 AP | Emmen
Tel. 06-34776542

www.carolapaas.nl
info@carolapaas.nl

Bekijk meer deelnemers

Fotograaf geregeld?

Trouwringen uitgezocht?

Locatie gevonden?

Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.