Events

Kom naar één van onze events!

Trouwen in Stijl “Winter Wonderland”- Trouwbeurs Lunia

trouwen-in-friesland-tis-lunia-26-11-2017-jpg
bloemen

Datum: zaterdag 26 november 2017
Tijd: 13.00-17.00 uur
Locatie:  Logis Hotel Restaurant Lunia  Molenhoek 2, 8421 PG Oldeberkoop

 

Trouwbeurs in Lunia

 

Trouwen in Lunia. Romantiek. Traditioneel. Een sprookje.

Het levert altijd mooie plaatjes op. Dat bruidspaar op het bordes.

Zij in smetteloos wit, zo mooi als ze nog nooit was met die jurk en dat geweldige kapsel. En hij, de bruidegom, in smoking dan wel jacquet. Het monumentale Lunia als decor. Het oog gericht op die twee die stralen, zweven en misschien ook wel dagdromen over een leven dat in werkelijkheid nog moet beginnen.

De trouwdag. Een sprookje waarbij de romantiek als thema geldt. Een feestdag ook met verregaande consequenties. Je moet het proeven en beleven- en dat is wat de standhouders van de trouwbeurs van Lunia drijven. Zo’n dag moet onvergetelijk worden.

Zo’n dag wordt ook onvergetelijk als iedereen en  alles op elkaar afgestemd is: de kapper, de fotograaf, de schoonheidsspecialiste, de kok, de ceremoniemeester, de bloemen, de kleding, de muziek, de ouders van de bruid, de ringen, het vervoer, de decoratie, het weer, de getuigen, de bruidstaart en de weddingplanner.

Op zondag 26 november aanstaande nodigt het Trouwcollectief Friesland, samen met locale partners die bovenstaande kunnen verzorgen u uit in Lunia om eens te kijken hoe de trouwdag kan worden ingevuld.

Dit jaar voor het eerst georganiseerd te samen met het Trouwcollectief Friesland: een samenwerkingsverband van trouw-proffesionals.
Van 13.00uur tot 17.00uur. De toegang is gratis. De eerste 25 bruidsparen krijgen zelfs een overnachting cadeau.
Bovendien is de middag interactief: bruidskapsels worden  ter plekke gemaakt, bruidsmake-up geadviseerd, een ware modeshow van bruidsjurken en bruidspakken. Maar ook hoe maak ik een Candy-table, hoe ziet de trouwauto eruit, welk accessoire staat mij goed, hoe smaakt de bruidstaart en u kunt zelfs al even voelen hoe de trouwring past.
Genoeg redenen dus om de trouwbeurs te bezoeken, ook als uw huwelijk nog even op zich laat wachten

Deelnemer worden? Meer info; info@trouwcollectieffriesland.nl.

Hoe was jullie mooiste dag?

  • Bedankt voor deze bijzondere ervaring, alles was keurig verzorgd en wij zijn nog aan het nagenieten.

    Monique
  • Wij kijken nog altijd met een ontzettend grote glimlach terug op onze grote dag. Wat hebben wij genoten van alle lieve woorden, vrolijke gezichten en het prachtige weer.

    Alex
  • Wij hadden een prachtige dag, verzorgd door een aantal deelnemende personen.

    Joyce
Contact

We zijn nu niet in de buurt. stuur ons een email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.